Klijnsma in de bonen

Oh, ze heeft het echt gezegd. In een interview in het AD. Dat mensen ook een moestuin kunnen nemen en zo aan groenten en fruit kunnen komen mocht het pensioen straks niet toereikend zijn. Ze heeft het echt gezegd. Ik stel me ook voor hoe Klijnsma daar aan tafel zit en met oplossingen wil komen. Zo is ze. Ik ken eerlijk gezegd geen politicus die ik zo vertrouw als Jetta. Ik heb een zwak voor haar omdat haar hart op de goede plaats zit en ze dat ook dikwijls laat blijken. Maar een moestuin? Natuurlijk was PvdA voorzitter Spekman er als eerste bij om te zeggen dat het een belachelijke opmerking was. Goed gedaan, Spekman. Je had het ook een beetje in perspectief kunnen plaatsen, in Jetta’s perspectief want zelf ben je natuurlijk al helemaal niet into moestuinen.
Jammer, voor Jetta. De zoveelste misser. De prijs die je betaalt om iets te verkopen wat je eigenlijk helemaal niet wil verkopen. Maar ja, afspraak is afspraak. En iemand moet het doen.

2 reacties

Hans Bleijs 23 juni 2014 at 21:39

Dat is het probleem geworden van de hele PvdA , regeren met de VVD. Jetta is al eerder een VVD staatssecretaris genoemd. En…,wat als ik op acht hoog aan een moestuin moet?.

Reply
HansA 23 juni 2014 at 09:16

Ja An, Jetta is echt al 2 jaar de weg kwijt. Jammer maar het krediet dat ze had is nu wel verdwenen. Jammer ik had haar echt hoog zitten.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden