Klein moment van geluk: nu even niet

Ik schreef zojuist een heel mooi blog. Misschien wel de mooiste ooit. Over geluk. Niet over ‘hartjes-geluk’ of ‘baby-geluk’ maar over ‘zijns-geluk’. Mooi was het. Tevreden sla ik de pagina op. Er verschijnt een melding: niet opgeslagen’ zegt het systeem. ‘Dat zal wel’, dacht ik maar toch voor de zekerheid mijn tekst even gekopieerd en uit de pagina geklikt.

Inderdaad. Niet opgeslagen. Maar geen punt want deze dame had de tekst gekopieerd. Ik moet opnieuw inloggen. Ze willen een wachtwoord. Ik zoek het wachtwoord op (paradise moet je weten) en plak het wachtwoord in het vakje. Het mag. Ik mag naar binnen. Maar een nieuwe pagina aan en tik de titel: Klein moment van geluk. Plak dan de tekst van mijn blog in het tekstvlak. ‘Paradise’ staat er.

Ik ben er klaar mee.

4 reacties

Nicole Orriëns 26 maart 2019 at 11:01

LOL. Geweldig dit… En herkenbaar ; ))

Reply
Desiree 26 maart 2019 at 08:49

Was gelijk heel nieuwsgierig , helaas dus ,
Maar dat komt dan vast de volgende keer,
Als je computer weer begrijpt wat je wil doen
komt er vast een heel mooi stukje uit je eigen Paradise !

Reply
Inge 27 maart 2019 at 09:55

De kunst van het weglaten… ‘paradise’ was vast de ultieme samenvatting van je geluksblog

Reply
@nj@ 27 maart 2019 at 10:14

Haha, helemaal gelijk

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden