Karsu Dönmez. Dat bedoel ik nou

gisteren schreef ik over wat ik miste tijdens een optreden van Mathilde Santing. In het zelfde Dakotatheater in Den Haag, treed volgende week Karsu Dönmez op. De laatste maanden hoor je steeds vaker van haar. In Amerika al helemaal hot en op jazz festivals geen onbekende. Voor mij nu gelukkig ook niet meer. In een interview klinkt ze als een giechelend schoolmeisje maar als ze zingt is ze honderd jaar. Haar stem is zo volwassen en gelaagd, het contrast zo groot dat ik eigenlijk verbijsterd ben.

1 reactie

helena 18 februari 2013 at 11:59

Ik volg Karsu Dönmez al een tijdje! Vind het echt prachtige muziek. Heb haar ook een paar keer live gezien in Utrecht, o.a. toen ze met een andere band door het land toerde (en even later traden ze ook op in Turkije). Bij Vrije Geluiden van de VPRO is ze ook een keer geweest.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden