Kamperen en ongemakken

Ons verblijf op de camping is, vergeleken met jaren terug, luxe te noemen. Wateraansluiting, lekker bed, stoelen om te zitten en te liggen, koken op een gasfornuis, een toiletje om je plasje te doen.

Let wel, plasje. De grote boodschap gaat nog steeds ouderwets met z’n allen in een gezamenlijke ruimte waar een aantal toiletten zijn. Niet hermetisch afgesloten van elkaar maar met boven en onder vaak een open ruimte. Waarom? Meestal ben ik zo vroeg op zodat ik de meute voor ben en heerlijk ongeremd kan zitten en wachten op een goede afloop. Maar het is druk op de camping en er is nog geen moment geweest dat er niemand op de toiletten zat. Ook net niet. Ik hoor een dame licht kreunen en steunen en dan ben ik al klaar. Ze gebruikt hetzelfde foefje als ik: met elk windje dat dreigt te ontsnappen, trekt ze door. Ik trap er natuurlijk niet in, natuurlijk is ze niet klaar.

Ik wel. Morgen maar weer proberen of anders de wekker om 03.00 uur zetten. Dan zal iedereen toch wel slapen?

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden