John de Mol is de weg kwijt

SBS 6 nam hij er bij.
Om de zender te redden?
De kwaliteiten van John de Mol zijn talrijk maar op de een of andere manier heeft hij een verkeerde neus voor programma’s die het wel of niet gaan maken. Elke keer verbaas ik me daarover..

Het betreft niet alleen zijn programma keuze maar ook de keuze om Hart van Nederland anders aan te pakken. Dit is een van de weinige programma’s die ondanks of dankzij de tuttigheid, een redelijk bereik heeft. Maar nee, ze willen verjongen dus mogen Cilly Dartell en Milika Peterzon het veld ruimen voor Sandra Schuurhof. Dat zal een verandering zijn zeg!

Gisteren hoorde ik nieuws over een nieuw programma en mijn tenen krulden.
Hadden we al missers als The Winner is, Daten in het Donker en Welkom op mijn bruiloft, deze komt er ongetwijfeld ook bij: Schoonspringen met sterren.
Wie zijn de sterren? Natuurlijk ons aller Gerard Joling, Patty Brard, Dries Roelvink… moet ik verder gaan? Zijn dat de ingrediënten voor een succesvolle show? En we zijn er nog niet, wat te denken van Kimberley Klaver??? Liza Sips??? en mijn grote vriend Jaap Amesz (terror Jaap)???

Beste John, er zijn dingen die je goed kan en er zijn dingen die je niet goed kan. Slim is dan om daar de juiste keuze in te maken.
Ga je toch door dan heb ik wat tips voor  je:

Schiet sterren de ruimte in (ja, Joling, Brard en Roelvink)
De stoelgang van sterren, hoe gaan ze af?
The ultimate make over: Van Roelvink naar Slavink
De omgekeerde talentenjacht, wie wint mag nooit meer op de buis (Joling, Brard en Roelvink)

Je kan me bellen, John.

2 reacties

HansB 28 juli 2012 at 11:10

Ik vind het knap dat je alle namen kent. Als ik zo’n bijbehorende kop zie verschijnen ben ik al weg. Behalve Hart van Nedeland (dat kon ik nog wel eens verdragen) voor mij geen sbs6..
Als John jouw tips aanneemt kijk ik alleen naar het eerst genoemde programma.
Schiet Piet Paulusma ook maar mee.

Reply
Marijke 28 juli 2012 at 09:11

Heel goed! Ik begrijp ook niet waar de man mee bezig is. Hij gaat steeds meer lijken op een haagse politicus. Leeft is zijn eigen wereld en heeft geen idee wat de mensen willen. Steeds meer van hetzelfde en dezelfde vervelende “sterren” die je onderhand de keel uitkomen.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden