Je gewone draai, draait het lekkerste

Ik ben nu precies drie weken thuis vanwege een nieuwe knie. Eerlijk gezegd dacht ik daarvan te genieten. Beetje lezen, beetje hangen, beetje zon…. Maar al die beetjes doen het niet voor me. Zoals ik ook wel eens kan denken: ‘ik wou dat ik eens een echte griep had, dat je lekker onder je dekentje ligt, beetje zweten, beetje verzorgd worden…’. Ik vergeet in beide gevallen dat je niet voor niets thuis bent. Dat je je ziek voelt en niet ‘heerlijk onder je dekentje ligt’. Zo ook nu. Dus eigenlijk gaat er niets boven helemaal gezond aan het werk gaan. Dan kan je daarna genieten van al die beetjes heerlijkheid. Beetje vrij, beetje druk, beetje uit, beetje thuis.

1 reactie

Wllm Kalb 1 juli 2013 at 08:53

Ik kon ‘m eerst niet vinden, maar nu ik hem weer heb teruggevonden weet ik dat je gelijk hebt.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden