Is het ouderdom of volwassenheid?

Apple heeft een update uitgebracht voor de Iphone. Het besturingssysteem iOS7. Vroegah…. Was ik de eerste om te installeren. Lag er nog net niet wakker van.
Nu lees ik tweets van collega’s die bijna door het lint gaan van vreugde door deze update. Ik heb het niet meer. Mijn liefde voor Apple is een beetje ingekakt en ik vind het niet eens erg. Het is nog steeds mooi maar dat is dat.

Toch heb ik natuurlijk wel de update uitgevoerd. Iedereen waarschuwde me dat het uren duurde. Bij mij duurde het precies tien minuten. Dan slaat bij mij de paniek wel toe. Is het wel goed gegaan dan? Blijkbaar wel. Alles werkt. Nadat ik mijn pin (wist ik niet meer) mijn puk (wist ik niet meer) en mijn toegangscode (hoefde eerst niet) heb ingegeven. Even wennen. Maar dat zal dan ook wel lukken.

1 reactie

Blewbird 21 september 2013 at 12:26

Volwassenheid. Na verloop van tijd ga je inzien dat dat soort dingen er niet toe doen. Een internetverbinding die het doet is belangrijk, de rest is franje.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden