In vervoering (Vrouw & Co)

vrouw

Gisteravond speelde wij nog één keer Vrouw & Co op herhaling. Wat een spanning toch altijd weer. Doet de techniek wat het moet doen? Kennen we de teksten? Zingen we mooi? De generale was eigenlijk een drama. Maar je weet het: een slechte generale…
En dat was zo. Het ging geweldig. En toch is dat niet waar ik het over wil hebben. Waar ik van onder de indruk ben is dat een groep vrouwen samen iets neer kan zetten en daar met hart en ziel voor gaat.

Veertien vrouwen, zo verschillend. Menigeen zou gillend weglopen want veertien vrouwen, dat is niet te doen. Elke keer bewijzen wij het tegendeel. En elke keer voelt het als een rijkdom om onderdeel te zijn van een groep, van deze groep.

De appjes na de voorstelling die we elkaar sturen getuigen daar van. We zijn in vervoering. Door de adrenaline, de slechte generale, de leuke reacties en het feit dat het even over is. Tijd voor nieuw repertoire, tijd voor nieuwe wensen. Met een glimlach lees ik alle berichtjes en lach hardop. Gewoon een stel gekke wijven. Misschien was jij er bij?

1 reactie

Gertrude 1 december 2015 at 23:06

Helemaal eens Anja!!! Mooi geschreven.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden