Ik wou dat ik honderd was…

Ken je de reclame van Pearle? Ze geven je leeftijd in procenten korting. Dus je bent 50, dan krijg je vijftig procent korting! Dat is echt heel leuk. Het wordt nog leuker. Als je honderd bent, krijg je je bril gratis!
Ik wil hier even een moment stilte voor vragen want ik deze tijd van bezuinigen en wie weet wat ons nog boven het hoofd hangt (Rutte? Samsom?), is er een winkelketen die de gewone man tegemoet komt. Reken even uit, in ons land wonen ongeveer 1500 honderd-jarigen. Een bril kost gemiddeld zo’n euro of 500. Dus Pearle pakt uit, laten we het onder ogen zien (met bril op natuurlijk).

Ik ben zo benieuwd hoeveel honderdjarigen met rollator de winkel van Pearle binnen komen rijden en hun gehoortoestel harder zetten omdat ze denken dat ze dan beter te verstaan zijn. Ik ben trouwens ook benieuwd of er honderdjarigen zijn die met bril kunnen zien. Maar het is het gebaar moet je maar denken. En je moet een gegeven paard niet in de bek kijken. Maar ik keek er van op. Laten we het organiseren. Over een week of zo. Verzamel alle honderd-jarigen, laten we zeggen, in Utrecht. Goed te bereiken voor iedereen. Dan gaan we gezamenlijk een Pearl winkel binnen. Keten in de keten.

1 reactie

Aad Verbaast 28 oktober 2012 at 10:09

Prima actie! Ergens een 100-jarige? Hele familie en kennissenkring een gratis bril!
Ben je 110 dan krijg de familie nog geld toe. 😉

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden