Ik stuur je een knuffel

Ik ben al een tijdje lid van een netwerkgroep. Een groep met kleine ondernemers, zzp’ers, die elkaar werk en opdrachten gunnen en geven omdat ze elkaar vertrouwen in vaardigheden en kunde.

Wat een leuke mensen ontmoet ik hier! Zo ook de vrouw met wie ik samen deze knuffelkaartenactie bedacht.

De kaart van de hele dikke knuffel hangt boven mijn bureau en af en toe kijk ik ernaar en ik word blij. Gewoon omdat het een lieve kaart is van een lief iemand. Chantal maakt met Tallies Creation, haar grafisch bedrijf, duurzame geluksmomentjes. Met aandacht voor het kleine, het lieve, het gebaar. Ik maak mijn geluksmomentjes met woorden. Hopelijk op een andere manier ook duurzaam. We hebben onze geluksmomentjes gedeeld in de vorm van deze knuffelkaarten.

Welke kanjer gun jij een knuffel

Je kan een setje van vijf kaarten bij ons bestellen. Op de foto zie je hoe mooi het pakketje verzorgd is door Tallies Creation. Op de achterkant van de kaartjes staat een klein gedichtje, woorden van troost. Elk kaartje heeft andere troostwoorden. De gele zegel ‘hug inside’ is bedoeld als sluitzegel voor de envelop.
Als ik zo’n kaartje in de brievenbus zag liggen zou ik direct glimlachen. Dus wie gun jij zo’n glimlach?

Een set van vijf kaarten kost 7,50 (inclusief verzendkosten) en dat is precies wat de kaarten kosten aan productie en verzenden. Wij verdienen er niets aan en dat wat was ook precies de bedoeling.

Bestellen kan door een mail te sturen naar chantal@talliescreation.nl
Vermeld je adres en telefoonnummer en het aantal setjes dat je wilt bestellen. Je ontvangt van ons een tikkie om te betalen en we doen de kaarten op de bus. Je kan de kaarten ook bekijken op mijn website.

De oplage is beperkt maar hierna volgt vast weer een ander geluksmomentje.


 

2 reacties

Anoniem 18 mei 2020 at 11:09

En? Nog een blog over het boergeluk van gisterenavond? Als bewijs dat het soms echt wel lukt.

Reply
Neeltje 18 mei 2020 at 10:57

Done!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden