Ik haat honden met langwerpige koppen

BredehondenbekkenZo, dat is er uit. Ik dacht, laat ik het maar meteen in de kop gooien, die haat van mij, want het neemt ongezonde proporties aan. Ik ben er heus niet mee geboren, met dat ‘langehondenbekkensyndroom’, maar sinds ze het op onze Bas hebben voorzien, kunnen zij en hun baasjes door de grond zakken. Kijk naar de foto, die bedoel ik. En daar mogen die twee die in mijn buurt rondlopen, nog niet eens achterlopen want deze heeft wel stijl. Maar zeg nou eerlijk, het is toch net een hobbelpaard? Ze moeten verboden worden, in ieder geval in Loosduinen en omgeving. Basje is al twee keer gepakt door één van die engerds. Nu is het probleem dat de honden exact op elkaar lijken maar hun baasjes ook, dus ik ben volledig de draad kwijt. Tegen wie moet ik nu lelijk doen? Tegen alle vier dus, dat is het makkelijkst.

Ze haten in ieder geval alle twee onze kleine, lieve, onschuldige schat. Het is pure discriminatie. Dat zal ik je zeggen. Want ze kennen Bas niet. Ze gaan af op het uiterlijk. Is het zijn geur, zijn mannelijkheid, zijn ze jaloers op die altijd omhoog staande staart? Of op dat andere ding dat er onder hangt? God zal het weten. Maar dat zou ik nooit doen. Op uiterlijk beoordelen.

Behalve dan met honden met lange smoelen en baasjes met rare koppen.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden