Hou van mij

Ik had al een interview met hem gehoord maar gisteren was hij ook bij Pauw en Witteman, de schrijver Ted van Lieshout. Hij heeft een boek geschreven over de liefde tussen een jongetje en een oudere man. Tussen hem als kind en een oudere man. We kunnen het pedofilie noemen maar liefde tussen, vind ik mooier klinken. En zo klinkt het ook als je de schrijver hoort vertellen.

Ik heb het boek nog niet gelezen dus daar over kan ik geen oordeel vellen. Wel over het feit dat hij een boek heeft geschreven over dit thema. Dapper. Ik ga het lezen.

1 reactie

richard koek 4 februari 2012 at 18:02

Ik heb liever dat beestjes bij de naam worden genoemd. Het is pedofilie, het is strafbaar en naar mijn mening verwerpelijk. Wat het kind daar ook bij heeft gevoeld of dacht doet er niet toe. Een volwassene die sexueel een kind misbruikt dient hier verantwoording voor te dragen.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden