Holland got no talent

Wellicht hebben jullie het zelf gezien maar dan nog moet ik er over schrijven. Hoe dom kan je zijn. Holland got talent is een televisieprogramma waar ieder zijn kunstje mag laten zien. Daar zitten hele mooie kunstjes bij maar ook hele rare. Gisteravond komt een man met zijn dochter. Ze zien er eerlijk gezegd niet uit als moeders slimsten en mooisten maar dat weerhoudt niemand van kunstjes uitvoeren natuurlijk.
Wat kan de man? Hij noemt zich handy-man. Kan hand opleggen en mensen van hun pijn bevrijden. De jury kijkt hem glazig aan. Ja, het is een knap kunstje maar hoe laat je dat op het podium zien? Hij heeft de oplossing tussen de coulissen staan. Zijn dochter en die heeft hoofdpijn. Dochter komt op en inderdaad, ze heeft hoofdpijn. Dat kan je zien aan…

De jury lacht. Zou het niet logischer zijn dat de man iemand neemt die hij niet kent? Nee, zegt de man, ik wil dit met mijn dochter doen.
Hoe, vraagt de jury, kunnen we dit controleren. Geeft ze licht als de hoofdpijn weg is, wordt ze groter, verkleuren de ogen? De man heeft daar niet over nagedacht en legt de hand op het hoofd van zijn dochter.

Ja, zegt de dochter, de hoofdpijn is weg.

Ik weet nog een paar kunstjes waar ik me mee op ga geven:
Ik zit op het podium en tel tot tien, dan val ik in slaap.
Ik zit op het podium en denk aan iets. Ik kan dan raden wat het is.
Ik zit op het podium, ik noem de eerste drie woorden van een lied en ik zing het dan.

Wat denk je. Do I have talent?

2 reacties

marisk 16 juli 2011 at 14:24

Wij hebben met onze mond open zitten kijken.. Zo knap wat ie man kon he?!

Reply
maura 16 juli 2011 at 12:06

haha, ik heb ook met verbazing zitten kijken ­čÖé als wij ons nou een gingen opgeven en dan zeg ik dat ik jou kan laten verdwijnen……jij loopt het podium weer af en truc gelukt… lol. Soms denk ik dat er mensen betaald worden voor die flauwekul, je gaat toch niet gratis zo voor schut????

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden