Het MOET echt mooi weer zijn

Naar de Griekse eilanden ga je niet om cultuur op te snuiven. Wel als je naar het vaste land zou gaan maar hier, op een eiland, is wel een Griekse cultuur door de mensen maar musea? Winkels? Theater? Je moet gewoon mooi weer hebben, niets anders willen dan relaxen, eten, drinken, have fun.
Het weer op Santorini is overdag redelijk. Heel veel wind waardoor de parasol geen optie is, want dan: brrrrrrr
Santorini zou het mooiste eiland zijn. Ik ben er jaren geleden geweest en herinner me alleen maar mooie dingen. Of… Herinner ik me de mooie foto’s die we gemaakt hebben? Ben ik de rest vergeten? Santorini heeft één geweldig mooie stad: Oia. Niet heel veel blauw maar wel heel veel wit en paradijselijke terrasjes waar je je met een geliefde heel goed kan vermaken. Maar verder is het eiland droog en dor. Het vulkaaneiland doet zich tegoed aan sterke verhalen, een wandeling door de vulkaan is prijzig en na anderhalve kilometer zwarte stenen heb je het wel gezien. Ik houd van de Griekse eilanden en Santorini is er wat mij betreft één van! We drinken nog een ouzo, lunchen en gaan terug naar Nederland waar de zon weer/ook op ons wacht.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden