Het gaat een keer mis

Het gaat een keer mis. Dat denk ik elke keer als ik balancerend van links naar rechts met stofzuiger en al naar beneden loop. Ik moet altijd een hand aan de leuning houden, maar dat gaat dus niet. Slang om mijn nek, maar die is heel lang, zodat ik met elke stap tegen de buis schop, die dan weer leuk terug komt vallen. Drie stappen en weer even mjin balans vinden. Tot ik beneden ben.

Ik probeer van alles uit om te voorkomen dat ik een keer in 1 klap beneden ben. Maar dé manier heb ik nog niet gevonden.

2 reacties

Marijke 26 juli 2011 at 22:22

Wat zou je denken van een plekje beneden zoeken? Of op iedere etage een aparte stofzuiger? Of de ouderwetse bezem? Of een stofzuigerliftje installeren (ook altijd handig voor jezelf als je oud en krakkemikkig wordt) ….

Reply
Christel 26 juli 2011 at 11:41

Ha ha,moet gelijk aan je moeder denken die het gestuntel van mij lang genoeg had aangezien en tenslotte het heft in eigen handen nam en zei:Kijk Christel zo stofzuig je een trap!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden