Google kan niet Goochelen

Hoewel ik zelf altijd zei: je kan alles vinden op het internet, het kan duren, maar uiteindelijk vind je wat je zoekt.
Blijk ik nu toch zelf degene te zijn die het tegendeel bewijst.
Tijdens het huwelijk van de prins van Monaco, Albert, bezocht het bruidspaar een kleine kapel. Daar werd volgens traditie het bruidsboeket achtergelaten. Ik weet de naam van de kapel: Saint Devote, genoemd naar de patroonheilige van Monaco. In die kapel werd een lied gezongen. Een ontroerend mooi lied. Een jong meisje en een jonge vrouw zongen dit tweestemmig en goedkeurend werden de tranen van prinses Charlene door de hele wereld gadegeslagen.
Het huwelijk interesseert mij niet, de prins al helemaal niet, de prinses zie ik liever zwemmen, maar dat lied..

Ik heb gezocht. Je kan het zo gek niet bedenken wat ik aan zoekwoorden heb ingegeven. Tot aan: ‘eindelijk, de prinses huilt.’ Ik heb contact gezocht met de royaltywatchers, met het toeristenbureau in Monaco, met alle roddelrubrieken die er zijn. Niemand, niemand weet wie de vrouwen zijn of hoe het lied heet.
Ik heb geluisterd naar het volkslied van Monaco, want de prins zong mee, maar nu weet ik het niet meer. Ik geef het niet op. Blijf zoeken maar een beetje hulp van buitenaf (van bovenaf zelfs) zou welkom zijn.
Wie heeft de gouden tip…

3 reacties

maura 9 juli 2011 at 19:44

zal ik je dan maar even blij maken??

gezongen door Marie-Clothilde Wurz De Baets en haar 11 jarige dochter Juliette
lied heet Couronnée d’étoiles
vertaal crowned of stars a song about Virgin Mary
Wat heb ik nou gewonnen?? 🙂

gr
maura

Reply
Pam 9 juli 2011 at 08:56

Het was mijn idee!!! Nog niet helemaal wakker achter de i-pad dus weer met de verkeerde account gereageerd. Tot vanmiddag!

Reply
Jan 9 juli 2011 at 08:54

Dat rare prinsendom heeft toch vast ook een afdeling voorlichting?

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden