Google kan niet alles

Ik hoorde vorige week een franse zangeres met een heel leuk lied. Ik had het al vaker gehoord maar ik weet helemaal niets van haar, geen woord uit het lied, zelfs de melodie is me nu ontschoten. Het was vorig jaar een grote hit in Frankrijk en het komt er nu aan bij ons. Een langzaam, ritmisch nummer. Iemand?

Google ook niet.

3 reacties

Angélique 6 juni 2011 at 11:50

Of Sania: Qu’une ombre
Of Sarah Riani: Intouchable
Of: Myrtille: Les pages

Alle drie erg mooi trouwens.

Reply
Jan 5 juni 2011 at 20:59

Of was het Zaz? Maar die kende je al. Toch?

Reply
Jan 5 juni 2011 at 20:55

Volgende week kan ik je alle franstalige hits van 2010 en 2011 laten horen. Da’s makkelijker dan deze omschrijving 😉 zoals Pam over de bieb kan vertellen: klant: ik zoek een boek. Het heeft een groene kaft. Het was vorig jaar heel populair :-p

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden