Google is echt goed!!!!

Twee dagen geleden ontving ik een hele leuke reactie op mijn blog. Iemand die per toeval bij mij terecht was gekomen en schreef: ‘ik bleef lezen’. Ik heb haar bedankt waarna ze vertelde hoe ze op mijn site terecht was gekomen. Ze had gegoogled op ‘of je als je met je hand onder je hoofd zit, ook last kunt krijgen van je kaakgewricht’.

Kwam ze op een regel per dag. Daar staat namelijk een gedicht over iemand met de hand onder het hoofd (geen last van kaakgewricht trouwens). Grappig heh. Ik zweer bij Google!

3 reacties

Sille 3 december 2010 at 17:39

Raar, ik kan niet reageren op je laatste logje over dat het jammer is dat iedereen nu dingen van Apple heeft. Ik moest even aan je denken toen ik net zag op het Viva-forum dat ze een speurtocht hebben uitgezet waarmee je een iPad kunt winnen. En wist je dat je bij het NTI ook een iPad krijgt als je je inschrijft voor een studie? Jaja, iedereen loopt zometeen met zo’n ding rond. 😉

En ik? Apple is voor mij veel te duur en van appels hou ik niet!

Reply
Sille 2 december 2010 at 13:42

Ja, leuk he? Internet, je kunt er je dagen, weken, maanden, je hele leven mee vullen, uitgelezen raak je nooit!

Reply
Bianca 1 december 2010 at 11:28

haha google rulezz!!!
dus je hebt er een nieuwe trouwe lezer bij 😉

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden