Gelukkig, weer een inbraak!

Waar moet je het anders over hebben op je blog! Hartelijk dank, heer, mevrouw… dat weten we niet.

We parkeren gisteren de auto in een parkeergarage. Ik stap uit omdat de auto dicht tegen de muur aan geparkeerd moet worden zodat ik, ondanks mijn slanke lijn, er niet meer uit zou kunnen. We hebben een leuke avond.

We vertrekken rond 23.00 uur en als ik de deur open om plaats te nemen, zie ik wel wat rotzooi op de stoel. Maar, dat is niet vreemd. Tijdens het rijden voel ik een vreemde luchtstroom. Pas dan zie ik dat het kleine zijruitje voor er niet meer in zit. Het glas ligt op het dashbord. Ik wijs er naar en kijk Vriendin aan. We vloeken beiden. Verder zien we niets. Thuis gekomen wijs ik Vriendin op het glas op mijn stoel maar zij kijkt naar de achterbank. Daar liggen onze jassen. Daar lagen onze jassen niet. Die lagen in de achterbak. Veilig. Het gedeelte van de achterbank is naar voren geklapt, ze zijn dus binnen geweest.

We balen. We missen (nog) niets. Maar de hele tijd vragen we ons af hoe iemand zich tussen muur en auto heeft weten te manoevreren om via toch een klein ruitje zich toegang te verschaffen tot onze auto. Een kind? En hoe dan verder? Hoe de auto geopend? Je ziet, wij zijn geen kenners. Onze zondagochtend gaat op aan het invullen van schadepapieren en aangifte doen bij de politie. Oja, en zoeken naar onze autopapieren. Want zijn die gestolen of liggen ze gewoon in huis. Wordt vervolgd.

 

6 reacties

Anja R. 1 april 2012 at 22:21

Wat erg. Bij mij is 3x een autoradio gestolen, DIE IK ERUIT HAD GEHAALD, maar toch braken ze in omdat de radio misschien in het kastje lag. Wat ik net deze keer niet open had gezet. Kosten, nieuwe ramen en autoradio veel dus. De radio zal niet meer dan 30 euro hebben opgebracht, de kosten bedroeg een keer 340 euro.
Sterkte meiden.

Reply
ANJA 1 april 2012 at 19:31

Nee, 31 maart, was het maar zo leuk

Reply
Vincent 1 april 2012 at 18:43

1 April?!?!

Reply
Apiedapie 1 april 2012 at 18:21

Lullig. Sneue types zijn dat. Het gedoe met papieren en op het politiebureau en met de verzekering is nog het meest vervelende. En het gevoel dat iemand met zijn vuile jatten in jouw auto heeft gezeten. Sterkte!

Reply
Pam 1 april 2012 at 16:24

Geen woorden voor……….

Reply
knutselsmurf 1 april 2012 at 13:14

Een junk natuurlijk, die zijn altijd heel dun.
In Nederland mag je via internet aangifte doen. Maar toen ik het probeerde, bleek een poging om je auto te stelen daar weer niet voor in aanmerking te komen. Stik maar, dacht ik. Jullie willen te graag een bureaustoel warm houden. Ik ben op mijn fiets gestapt om bij de autosloperij een setje nieuwe sloten te halen.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden