Geen letter meer

Gisteren was het zo een dag. Ik heb ze zelden, gelukkig. Zo’n dag die niet uit de startblokken komt terwijl wel aan alle voorwaarden zijn voldaan. Ik heb de dag ingelogd, ingechecked, wachtwoorden gereset maar het mocht niet baten. Na een uur keek ik nog steeds naar dezelfde vier regels tekst die ik had geschreven om een nieuwsberichtje voor op het intranet van het werk te maken. Vier slechte zinnen waren het. Er zat gaan vaart in, kunstmatige punten maakten een eind aan een reeks woorden. Zo iets.

Ook in mijn email kreeg ik het niet voor elkaar om logische zinnen te formuleren. Zo erg dat ik mezelf toesprak: Waar zitten je hersens vandaag! Een collega vraagt of ik een bericht al geplaatst heb. Ze noemt het onderwerp en de titel. Ik zeg ‘ja’. Zij gaat kijken.
‘Waar dan’
‘Nou daar’

Verkeerd bericht, hele andere titel, heel ander onderwerp.
Hoogste tijd voor, ja voor wat? Rust, reinheid en structuur, denk ik. Of juist niet?

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden