Geen bericht goed bericht?

Ik weet toch echt zeker dat ik deze ochtend iets geschreven heb over borstkanker. Zeker weten. Op deze plek achter mijn bureau, achter deze computer, op deze site. Maar: foetsie.
Toevallig kijk ik op mijn site en zie nog steeds Matthijs van Nieuwkerk in miniatuur.

Niet heel erg. Het ging er om dat de kans op borstkanker met 30 procent terug gebracht worden als vrouwen jong hun kinderen krijgen. Tijdens een zwangerschap worden sommige cellen pas echt ‘afgemaakt’ zodat de kans dat ze zich ontwikkelen als kankercellen veel minder groot is.

Dat wilde ik meedelen. Want er zijn drie risicofactoren: Dus naast het op oudere leeftijd of geen kinderen baren is dat te zwaar zijn en heel jong al menstrueren. Wat mij betreft: aan twee factoren kan ik niets meer doen. Aan die ene wel. En jullie?

Dat was de vraag.

1 reactie

Irene J 15 januari 2014 at 22:52

Kijk 5 blogs hieronder, daar staat hij.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden