Fit all day

Pas op met wat je op je auto ‘schrijft’. Ik zag net een auto stoppen met groot de tekst: Fit all day. Lijkt me lekker. Aan de passagierstoel gaat de deur open en daar worstelt zich iemand naar buiten die echt niet fit all day is. Misschien ligt het aan vandaag en gaat het anders prima maar het (over)gewicht was niet van een dagje. Dat weet ik zeker. Dat is geen reclame voor je bedrijf. Het zegt natuurlijk niets over degene die achter het stuur zat maar toch…

Even daarvoor zie ik een mooie auto met in sierlijke, feestelijke letters de tekst: “Mortuarium Schiphol”, alsof je er een reisje naar toe kan boeken, met een zonnetje er boven. Ik wist niet eens dat ze deze bestemming hadden.

Of een auto met de straatnaam volledig fout geschreven. Ook makkelijk gevonden te worden. Tot slot zie ik bij een begraafplaats op de bloemenkiosk staan: Green dreams. Ja, zo kan je het ook noemen.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden