Feestje van de zaak

Ach, we kennen allemaal de verhalen over de feestjes van de zaak. Het kan echt heel leuk zijn maar ook zo heel erg tegenvallen.
Mijn feestje van de zaak was leuk. Maar oh, wat kan er veel mis gaan door bijvoorbeeld te veel alcohol. Er zijn altijd collega’s die zich daardoor zo gaan gedragen dat je denkt: die wil ik morgen niet, nee, nooit meer tegenkomen. Ik ben niet heiliger dan de Paus en mijn voorlaatste feestje van de zaak ging ook niet helemaal volgens plan.
Ik had maar 1 voornemen daarna. DIT DOE IK NOOIT MEER en ik doe het ook nooit meer.

Feestjes van de zaak
een baas die geen baas probeert te zijn,
een collega in een veel te strakke broek
rare danspasjes
paartjes die zich vormen die wel erg paartjes vormen
zingende, schreeuwende, joelende mensen
collega’s die niet meer op de collega lijken die ze een paar uur daarvoor nog waren
flirtende collega’s
een foute dj
goedkope rode wijn
en hele verkeerde fijne muziek

en in de ochtend de wekker. Omdat je moet werken.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden