Een site, een blog, een nieuwsbrief

Precies twee uur geleden ging ik zitten om dit blog te schrijven. Wat is er in de tussentijd gebeurd, zul je je afvragen. Helemaal niets. Niets. Laat ik het uitleggen.

Ik dacht nog even snel iets te doen aan een plugin voor deze site. Een plugin is een stukje programma dat iets extra’s doet. Maar het is me niet gelukt. Twee uur van de dag voor niets. Het is niet anders.

Het bijhouden van een site of blog vraagt vaak veel meer dan alleen maar het intikken van wat letters. Je hebt spam, je hebt rare reacties, je wilt dat lezers iets kunnen of juist niet kunnen, je website moet veilig zijn, moet SEO bevatten en niet zomaar SEO maar de juiste SEO… en dat is weer belangrijk om gevonden te worden door Google. Zal ik verdergaan? Nee, totaal niet interessant maar wel wat mij weken bezighoudt.

Nieuwe site
Zo ben ik nu al twee weken bijna dagelijks bezig geweest met mijn nieuwe site voor Tekstbureau AV. En ik ben er super blij mee, ziet er goed uit, netjes, fris en fruitig. Was het nodig? Nee maar omdat ik een nieuw product ga aanbieden, de digitale nieuwsbrief, kwam van het een het ander. Bekijk mijn site en laat me weten wat je er van vindt, dat zou ik zeer op prijs stellen.

Digitale nieuwsbrief
Ik kwam op het idee door een teleurstellende bijeenkomst. Een geknakt ego eigenlijk. Dacht ik uitgenodigd te zijn als tekstschrijver, werd geprobeerd mij iets te verkopen. Nou mooi niet. Maar een uur later dacht ik ‘interessant’. Want zo’n digitale nieuwsbrief is precies wat ik doe en kan.

Dus nu heb ik begin deze week met één druk op de knop heel veel mensen laten weten wat ik ga doen. En dat is eng. Een vingerdruk is voldoende om je bericht de wijde wereld in te sturen. Loslaten, heet dat ook in deze wereld.

 

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden