Een oranje week

Toch, de week die komende is. Het gaat gebeuren, de Europese Kampioenschappen en ik verheug me er op. Ik mis alleen die oranje zon… mijn termometer zegt: 8 graden. Belachelijk voor juni.

Er zijn toch wel meer vrouwen die zich verheugen op het voetbal? Mijn koor gisteravond constateerde verheugd dat de tweede wedstrijd van oranje samenvalt met een repetitie (allemaal vrouwen). God zij dank kunnen zij naar de repetitie. Ik moet nog een smoes verzinnen want ik moet kijken. Center Parcs maakt reclame: een groot scherm voor Pa en een grote sauna voor Ma. Kom op zeg.

Wij gaan kijken tijdens een verjaardag. Ik had me voorgenomen om nooit meer in een groep voetbal te kijken omdat we dan verliezen. Niets zo vervelend voor een feestje tegelijk met voetbal en voetballiefhebbers en verliezen: het feestje dooft uit als een nachtkaars. Ziet iedereen er ineens belachelijk uit in het oranje. Dus Nijmegen, jullie zijn gewaarschuwd…

Dus misschien liggen we er gelijk uit maar dan ga ik me verheugen op de volgende activiteit, de Olympische Spelen. En dan ook nog de Tour de France, het kan niet op deze ‘zomer’ behalve de zomer dan.

Tussendoor nog even op vakantie en dan in september een groot oranje feest: dan mogen we stemmen.

 

 

3 reacties

HansB 4 juni 2012 at 19:31

EK, ik heb niets met dat opgeblazen miljoenen gedoe. Ik zie net op het nieuws dat ze met veel bombarie naar ‘Krak – au’ zijn vertrokken.
Ga voor mij dus gerust naar die verjaardag.
Vroeger, heel vroeger, ging ik op zondagmiddag naar ADO. Gezellig. Ik heb jaren als voetbalvader op zaterdag spelertjes gereden. Nu ga ik kijken naar mijn twee kleindochters die voetballen.
Meiden D1 van Graaf Willem Vac is kampioen geworden!
Onderdelen van de Olympische spelen krijgen mijn aandacht net als de Tour.
En september? Die wedstrijd is al volop begonnen in de media.

Reply
@nj@ 4 juni 2012 at 16:02

Natuurlijk maar gestemd wordt er…

Reply
HansA 4 juni 2012 at 13:29

Jammer Anja maar stemmingsfeest in september gaat aan je neus voorbij! Portugal weet je nog?

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden