Dromen zijn bedrog

En toch? Dat hoeft helemaal niet. Het ligt er maar aan waar je de dromen voor gebruikt. Ik zal het uitleggen.

Ik droomde dat mijn moeder, een paar jaar geleden overleden, in een sportbroekje, als een ware atlete, hard rende, Ze rende om iets te halen, denk ik. Het was gewoon op een straat. Mijn moeder rennend. Het was een mooi beeld. Ik dacht als zij zo kan rennen, dan kan ik dat toch ook? Dat mooie beeld gaat maar niet uit mijn hoofd.

Sinds mijn knie-operatie, zo’n vijf maanden geleden, valt het resultaat behoorlijk tegen. Ik heb nog veel pijn en hardlopen en sporten… ik dacht het niet. Maar door het rennende beeld van mijn moeder, stel ik dat beeld nu wel bij in mijn hoofd. En ik geloof er zelf in dat ik over een tijdje, een paar kilo lichter ook, rennend mijn tram mis. En daar dan om lach.

1 reactie

Irene J 21 november 2013 at 08:56

Mooi beeld, Anja. Ik zag je rennen naar de tram.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden