Dromen of nachtmerrie

Vannacht werd ik rond een uur of drie wakker. Akelig. Gedroomd.
Droom: Mijn leidinggevende, die op vakantie is, stuurt mij een email door met de begeleidende tekst: ben wel  op vakantie, maar dit mailtje ontving ik, een vrouw over de dood van haar man en iets wat jullie haar geflikt hebben… ik dacht, stuur maar door.

Ik kan het plaatsen. Bovenstaande klopt niet maar er zijn dingen gebeurd die hier aan raken. Vreemd toch hoe zo’n brein werkt? Hoe kom ik aan mijn leidinggevende, die niets met die vrouw te maken heeft. Hoe kom ik aan die vrouw, waar ik niet meer veel aan gedacht heb. Op de achtergrond speelt ook nog een persoon mee waar ik iets mee moet.

Wil mijn brein me iets zeggen, moet ik wat?
Ik word daarna super sjagrijnig wakker. Waarom? Aan hen die deze blog lezen voor je mij in levende lijve tegenkomt: ik ben super, super sjagrijnig. De enige tekst die ik me wil veroorloven is: sodemieter op allemaal.

Maar ja, mijn werkdag is net begonnen. Niemand kan er wat aan doen. Voor me staat een schaaltje goijbessen. Is overal goed voor, staat er op de verpakking. Ik vermaal er een paar tussen mijn kiezen. Smakelijk. Het zal zo wel gaan werken.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden