Ding ding, ding ding, tralala

Ik heb me opgegeven als stembureaulid voor de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag. Om daaraan deel te kunnen nemen moet je wat trainingen doen: een bijeenkomst volgen, een boekje lezen, een e-learning module tot je nemen. Een week geleden bedacht ik ineens dat mijn agenda wel erg vol is. Zou ik er nog onderuit kunnen? Ik heb het netjes gevraagd maar het was lastig, er is geen blik reserve-leden die ze open kunnen trekken. Mijn besluit was dat ik niet hen laat opdraaien voor het drukke gevoel in mijn hoofd, beloofd is beloofd, ik ben gewoon vice-voorzitter die dag. Het zal ook leuk zijn, dus zo vreselijk is het niet.

De e-learning moet ik nog doen. Krijg ik eergisteren een streng mailtje dat als ik nu niet als de donder die e-learning ga doen en wel voor 9 maart, ik van de lijst wordt gehaald zodat ze tijd hebben om een ander te trainen.
Ding, ding, ding, ding, tralalalalalalallalallalallalalalalalalalal wat let me nu nog?

Nee, ik doe het niet. Ik ga NU mijn e-learning doen.

1 reactie

Irene J 6 maart 2014 at 08:48

Wat jammer. An als stout meisje, ik had het willen meemaken!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden