Dichtbundel gepresenteerd

Zaterdag 12 april, mocht ik mijn dichtbundel presenteren in een bibliotheek in Den Haag. Al weken stonden de dozen met boekjes klaar en kon ik eigenlijk niet wachten om ze te laten zien. Maar ja, presentatie is presentatie.

voordracht

Presentatie in bibliotheek Escamp

Het was een hele bijzondere gebeurtenis voor mij. Veel bekenden op de stoeltjes, een enkele onbekende, maar allemaal ogen op je gericht te zien met ja, vertrouwen en warmte.

Daardoor gleed mijn nerveuze getril van me af want wie kon mij iets maken? Het speciale van de dichtbundel nu is dat ik er tevreden mee ben en voor wie mij kent, is dat bijzonder. Misschien heb ik nu het punt bereikt in mijn leven van kunnen zeggen: dit ben ik, dit kan ik en wil je het anders, beter of mooier, dan moet je niet bij mij zijn. Wat een fantastisch gevoel is dat!!

Met een dankbaar gevoel kijk ik terug.

Dichtbundel 'je bent nog niets van mij'

‘Je bent nog niets van mij’

De dichtbundel is vanaf nu te koop bij mij. Mocht je de bundel, het thema is Moeder, willen aanschaffen, stuur me een bericht. De bundel kost 12 euro, exclusief verzendkosten.

Een gedicht uit de bundel

Gewoon

Ze ving je op
voordat je viel
toen niets er nog op wees
hoe wankel het kon zijn
de armen waren er gewoon
je hoefde enkel maar
te vallen

Een hele aardige bibliothecaresse nodigde de aanwezig bibliotheekbezoekers uit om ook de presentatie bij te wonen. Een oudere, brommerige man zegt: ‘Ja, ik zag het, gaat over moeders heh? Tja, de mijne is al dood, dus ja, wat moet ik er dan’.

De mijne is ook dood. Daarom juist.

2 reacties

Petra 13 april 2014 at 21:32

Het was super An. Wat een mooie gedichten! Zucht…….

Reply
Irene J 13 april 2014 at 11:56

Wat fijn dat je er zo van geniet. En naar mijn overtuiging gaan er heel veel mensen van genieten!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden