Designvagina. Hoeveel had u er gehad willen hebben?

De designvagina is niet langer een illusie. Ze is uitgegroeid tot een nieuwe goudmijn voor de plastische chirurgie. Maar er zitten addertjes onder het gras.
Het gaat immers niet om erkende operaties en de chirurgen die het snij- en knipwerk verrichten zijn dat ook niet altijd. Bovendien is er geen enkel bewijs dat de vagina door die ingrepen beter gaat functioneren.

Dat is de toon van een ophefmakend artikel dat in The Guardian verscheen. Daarin beschrijft journaliste Marie Myung-Ok Lee een congres over esthetische vaginale chirurgie in een luxueus golfresort. Het gaat daarbij uitsluitend om het opsmukken of er jonger laten uitzien van het vrouwelijke geslachtsdeel.

Strakker
De ingrepen die de artsen aanbieden zijn onder meer schaamlipcorrectie, het strakker maken van de vagina en de zogenaamde clitorisontmanteling. Een en ander heeft het oogmerk de vagina jonger te doen lijken én laten aanvoelen voor de bezoekende man.

—————————————————–

Voor de bezoekende man. Moet ik meer zeggen? Bofkonten zijn het. Bofkonten!

7 reacties

Simen Vrederat 20 november 2011 at 00:52

@hansb
Ik zie niet veel verschil tussen je eerste en je tweede reactie.
Jezelf zijn. Meer kansen zijn er niet.

Reply
svara 19 november 2011 at 18:27

ik kan dat niet begrijpen hoe hard ik ook mijn best doe.

@ Joke
vandaag stond een groot artikel in de Volkskrant over mannen die ook erg ver gaan om er jonger uit te zien en die zichzelf inspuiten.

Reply
hansb 19 november 2011 at 15:38

Mijn vorige reactie was natuurlijk maar gekheid.
Vrouw of man, wees heel tevreden met je lichaam als het gezond is en laat er niet aan prutsen. Ook oud en door het leven getekend zal dan mooi zijn.

Reply
jokezelf 19 november 2011 at 14:37

En wanneer laten die bezoekende mannen hun eigen zaakje liften (lees verjongen)? Die slappe geribbelde bubbelige muisjes die een penis met klokkenspel moeten voorstellen, voelen voor de bezoochte meisjes vast ook niet altijd even prettig aan. Bij sommige oudere mannen hangt een en ander op de knieën! Er zijn vast geen mannen zijn zo gestoord zijn dat…
Wat een onzin allemaal! En het gebeurt gewoon.

Reply
hansb 19 november 2011 at 14:25

Bofkonten??? Denk aan Marijke Helwegen en zelfs Viagra zal niet meer helpen.

Reply
Simen Vrederat 19 november 2011 at 11:03

Ja en je denkt dan net als 20 (?) jaar terug met de botox, er zullen toch geen vrouwen zijn die zo gestoord zijn dat….

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden