Den Haag IS

Beangstigende beelden, de demonstraties van IS-aanhangers en tegenstanders. In mijn stad. In mijn stad!
Bij Knevel en van den Brink zijn er twee inspirerende gasten. Schaatser Mark Tuitert die zich oprecht boos maakt over de nalatigheid van de Nederlandse regering ten opzichte van het vreselijke leed dat zich afspeelt in Noord-Irak. Waar tienduizenden Yezidi’s worden weggejaagd, verkracht, vermoordt. De andere gast is Pari Ibrahim, een Nederlandse vrouw, ook Yezidi. Met afschuw ziet zij hoe haar familieleden worden afgeslacht. Ze waarschuwt Nederland. Wat er in Den Haag gebeurd is nog maar het begin. Isis is in wording.

En onze burgemeester van Aartsen vindt het niet nodig eerder terug te komen van zijn zonovergoten vakantie. Omdat hij goede vervangers heeft. Laat hij een voorbeeld nemen aan zijn voorman Rutte, die al tien keer zijn vakantie heeft onderbroken omdat het land hem nodig heeft. Den Haag heeft ook zijn burgemeester nodig. Een krachtige man/vrouw die begaan is met alle inwoners van zijn stad. Een burgemeester die snapt hoe het werkt. Hoe angstig het is om mensen met een ISIS-vlag te zien zwaaien.

Het is echt de hoogste tijd om op te treden. Niet tegen moslims maar tegen die achterlijke idioten die de hele wereld willen veranderen en bezitten. Ze zitten in onze achtertuinen en wij blijven de bloemen water geven.
Er is geen geld om militairen naar Irak te sturen? Dat zal toch niet waar zijn. Stuur militairen met voedselpakketten, vandaag nog. Geef mensen daar wat ze nodig hebben en geef mensen hier wat ze nodig hebben. De Schilderswijk is een kleine wijk in Den Haag. Zo klein en met zoveel armoede dat het de perfecte broeikas is voor meer onlusten. En van Aartsen? Doe iets.

1 reactie

Mona 13 augustus 2014 at 13:37

De schilderswijk is inderdaad een wijk die op sociaal economisch gebied achterloopt op andere wijken. Dit is al jaren zo. Daar moet iets aan gedaan worden. Desondanks zijn er tig mensen in diezelfde schilderswijk die geen aanhanger zijn van isis, al qaida of welke andere terroristische bende dan ook. Hetgeen wat deze mensen boos maakt, is als een handjevol pubers wat belachelejnke leuzen roept de hele wijk(lees: islamitische gemeenschap) hieronder moet lijden. Wanneer zij demonstreren voor vrede, eerlijkheid of een ander doel dan is er niemand die dat ziet of hoort. Als dat geen goed begin is voor het voeden van onvrede… Van aartsen noch Mark Rutte heeft hierover een woord gesproken. En dat is toch echt schandalig!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden