In de soep laten lopen

Het zat me niet lekker. De Creoolse kip voor op brood die ik alvast gemaakt had voor mijn verjaardag. Het smaakte wel maar niet zoals ik had verwacht.

Vriendin en ik eten het gisteren als proef bij wat rijst. En het is oké. Maar is oké wat ik wil? Ik krijg het broodje er maar niet bij gevisualiseerd. Ik slaap er slecht van zelfs en suggereer om iets anders te maken. Maar ja, twee pannen vol…

Google

Vanmorgen google ik op wat ik als  ‘potje’ er bij gedaan heb. Dat was niet het goede potje. Ik heb gewoon Surinaamse kippensoep gemaakt. Maar dan in super verdikte vorm. Niet erg, maar niet de bedoeling.
S. die mij het recept stuurde zal wel denken. ‘Goed lezen An’. Ik hoor het hem zeggen.

Gerust

Toch ben ik geruster nu. Mijn gevoel klopte dat er iets niet in de haak was met mijn recept. Dus opnieuw beginnen. En de soep, eten we later nog wel een keer met een liter of tien bouillon er bij.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden