De rechte rug van Wilders

Voor iedereen totaal onverwacht toch, het akkoord dat niet akkoord bevonden wordt na zeven weken onderhandelen, net voordat de laatste handtekening gezet moet gaan worden..
Terecht BREAKING NEWS. Een trotse en fiere Wilders kondigt aan dat zijn partij er echt niet mee kon leven. Dat hij zich zal opwerpen als beschermheer van de arme aow’ers. Dat hij zijn rug recht gehouden heeft.

Tja.

AOW’ers: dat is een flink grote groep. Hoop dat ze verstandig zijn en zich niet laten paaien door de blonde weldoener. Want het ergste dat kan gebeuren is dat de PVV de grootste partij wordt. Er is geen partij meer over die samen met hen wil regeren maar ze zitten dan wel mooi in die kamer om elke vraag terecht of onterecht, te frustreren.

Ik ben niet van de club van Rutte, het bijna niet meer zittende kabinet, maar een breuk in deze tijd, is gokken op winst die eerst nog maar verdiend moet worden.  Ik wens al die politieke poppetjes veel wijsheid en integriteit toe. Zie vooral je zelf nog niet zitten op het pluche van de minister-president. Het zit lekker misschien maar aan het pluche kleven bezwaren. Hopelijk hebben Rutte en Verhagen geleerd dat je nooit meer jezelf moet verloochenen. Voor een paar mensen is het te laat. Met dank aan Wilders.

Dat iedereen moet inleveren is helder.
Wat is er nu zo moeilijk aan ‘eerlijk delen’?

2 reacties

Marijke 23 april 2012 at 22:24

De rechte rug van Wilders ten koste van onze bejaarden. Zijn nieuwe doelgroep. Met lekkerbekkende twitterberichtjes probeert hij alles en iedereen te krenken en te vernederen. Politieke praatprogramma’s mijdt hij, omdat hij door de mand zou vallen als het gesprek iets meer diepgang krijgt. Zijn stemmers zouden al snel afhaken als steeds hetzelfde riedeltje wordt afgespeeld, zoals vrijdag tijdens de persconferentie. Ik wens iedereen veel wijsheid bij de komende verkiezingen.

Reply
joosttiboschsr 23 april 2012 at 12:14

Als een kleine jongen met ADHD of -erger- in schizofrene zelfvernietigingsdrift iedereen meeslepend, heeft W zijn eigen land in onoverzienbare problemen gebracht, met zijn Europese aversie ook Europa in grotere moeilijkheden doen verzeilen en met opgefokte islamofobie volgende week in Amerika ook de wereld. Een megalomane troubleshooter! Hopelijk weten alle andere weldenkende politici Nederland, Europa en de wereld samen toch op orde te houden!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden