De generale voor de generale

Vrouw & Co is een koor uit Zoetermeer waar ik in zong en voor schrijf. ‘Zong’is verleden tijd voor zingen, want dat doe ik tijdelijk niet meer, schrijven des te meer. Volgende week hebben we sinds lange tijd een optreden voor familie, vrienden en belangstellenden. Gisteravond de laatste complete doorloop. Dat wordt nachtwerk, dacht ik maar dat viel reuze mee. Het liep bijna gesmeerd. Er werd goed gezongen, goed opgelet, kortom: we zijn er klaar voor.

Gelukkig is het een voorgenerale want de generale zelf moet natuurlijk niet al te best verlopen. Daar hoop ik dan op zaterdagavond. Zondagmiddag moet het top zijn!
Gisteravond luister ik en geef aanwijzingen en voel me zo trots als een pauw. Daar worden mijn teksten gezongen, met passie en overgave! Soms zeggen mensen: ‘het koor mag blij zijn dat jij schrijft’. Ja, misschien wel. Maar ik ben zo blij dat Vrouw&Co mijn teksten wil zingen. Een grote eer!

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden