De fik er in

Gisteren hadden we een leuke barbecue. Met H. en A. H. is gek op barbecue maar eigenlijk staat dat alleen maar voor: H. is gek op vlammen, op vuur.
Na afloop zie je al zijn ogen onrustig van links naar rechts schieten, hij denkt na, hij taxeert, hij is op zoek naar iets dat in de pan kan. In de barbecuepan dan. Van een barbecue maakt hij binnen de kortste keren een vuurkorf, van een vuurkorf een kampvuur. Verder durf ik en hij gelukkig ook niet te gaan. Gisteravond ging een ’tafel-die-mocht’ op het vuur. Daarna hebben Vriendin en ik met gevaar voor eigen leven, onze spullen veilig gesteld. Vriendin is op de grote, houten tafel gaan liggen en ik heb me laten zekeren aan de houten schutting.

Ik weet niet of we ze nog een keer uitnodigen.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden