De avonden zijn te kort

Vrijdagochtend, 07.00 uur. Niet de beste tijd voor iemand die altijd te laat naar bed gaat. Zo’n laatste dag van de dag wreekt zich dat. Ik kan gewoon geen einde breien aan een avond. De avonden gaan over in de nacht. De temperatuur is nog steeds lekker. We zitten lekker. We praten wat, een spelletje, een glaasje wijn en dan die onvermijdelijke klok. En die onvermijdelijke ochtend dat je drie keer je wekker uitslaat… Uitslaat is trouwens een totaal misplaatsts woord omdat mijn wekkker mijn iphone is en die sla ik nooit uit, maar dat terzijde.

Volgende week ga ik het anders doen. Neem ik me nu voor.

Of gewoon wachten tot dat het weer winter wordt.

1 reactie

HansB 9 augustus 2013 at 16:53

Blijf vooral veel werk maken van je vrije tijd.
Wacht maar tot de winter!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden