DDD

Domme Dingen Dag
Ik houd er mee op om te vertellen welke domme dingen ik doe. Ook vandaag weer een D.D. Ik kwam er zelf achter gelukkig. Niemand die het mij kan aanrekenen omdat ik het niet vertel.

Okee, ik vertel het wel maar dit is het laatste dat ik van dit genre wereldkundig maak. Genoeg is genoeg.

Ik ben op de fiets naar mijn werk gegaan. Zeker vijf keer loopt mijn ketting eraf. Ik heb zevenentwintig versnellingen, ja zeker, zevenentwintig versnellingen, maar elke klik die ik maak resulteert in een ketting bungelend op de grond.
Met inktzwarte handen kom ik op mijn werk aan. Op zoek naar een fietsenmaker.

Fietsenmaker gevonden. Terug naar huis ontdek ik een versnellingshendeltje aan de linkerkant. Verrek, die was ik vergeten. Met mijn rechterhand heb ik dus geheel zelfstandig mijn versnelling om zeep geholpen. Dus in het kleinste verzet, in de minste weerstand. Dan houd je ongeveer een meter ketting over. Zoiets.
Ik moet vaker fietsen. Dat blijkt. Jong geleerd, oud gedaan… geldt niet voor mij.

1 reactie

Jan 3 mei 2011 at 22:34

Ik leerde dit vandaag van 2 wielrennende vrouwn. Vooral je voorste blad schakelen. Dat is zeg maar 123. En je achterste blad voor het gevoel. Gewoon even lunchen 😉 de volgende keer als ik op een geleende fiets fiets neem ik het mee. Oh en nog iets nooit de ene maximaal en de andere minimaal of andersom. Dan staat de ketting te schuin!? En loopt die eraf. Dat schijnen vooral meefietsende (of lezende) mannen je goed te kunnen vertellen. Suc6!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden