Crowdfunding voor mijn dichtbundel

Zoals de meesten van jullie weten schrijf ik al mijn hele leven. Dat is ook wat ik wilde worden: schrijver. Nu weet ik wel dat een boek uitgeven je niet ineens schrijver maakt maar het is wel een eerste stap.

Mijn probleem is dat ik heel slecht ben in eerste stappen zetten. Ik kan dat niet. Hoe kan ik dan toch mijn droom realiseren?
Ik ga jullie steun, hulp en geld vragen.
Mijn plan is om een dichtbundel te maken met alleen maar gedichten over Moeder. Moeder in alle varianten. Moeder in alle hoedanigheden. Mooi, lelijk, lief, ziek, dood, levend, verlangend. Mijn moeder maar eigenlijk over de moeder van ons allemaal.
De bundel wil ik af hebben voor moederdag 2014.

Wie wil mij steunen, supporter zijn door een bedrag van 10 euro naar mij over te maken? Met dat geld laat ik een omslag maken en de bundel drukken. Voor dat tientje krijg je natuurlijk de bundel vóór moederdag opgestuurd.
Deze crowdfunding gaat niet zozeer om het geld of om een heel bedrag bij elkaar te krijgen, nee, het zit hem in de ondersteuning, een zetje in mijn rug, een subtiele dwang om eindelijk eens te gaan doen wat ik moet doen. Want één ding kan ik wel heel goed: ergens aan voldoen.
Mocht het me niet lukken voor mei 2014, dan krijgen jullie natuurlijk je tien euro terug.

Het voelt raar want geld vragen is nogal iets maar hopelijk begrijpen jullie mijn onderliggende gedachten.
Ik ga voor minimaal vijftig inschrijvingen.
Dan ga ik aan de gang. Meteen.

Dank je wel. Mail me als je interesse hebt dan stuur ik je de verdere informatie.

17 reacties

Petra 11 december 2013 at 22:52

Leuk! Ik doe mee!

Reply
Anja R. 5 september 2013 at 00:59

Doe mij maar een bundel! Succes!

Reply
ellen roest 4 september 2013 at 19:19

tuurlijk
ga ik uit de buidel
voor die bundel!

Reply
Adty Rees 4 september 2013 at 16:46

Ik wil heel graag een exemplaar van jouw bundel hebben. Die gaat er komen, gezien de reacties die je nu al hebt. Ben heel benieuwd….
Veel succes gewenst !!

Reply
Gertrude Koevoets 4 september 2013 at 14:53

Hoi Anja
Knap van je hoor. Natuurlijk doe ik mee. Leuk om dat boek t.z.t. te ontvangen.
Geloof in en vertrouw op jezelf.
Ikzelf ben op mijn 50ste nog een eigen bedrijfje begonnen.
laat je niet van je dromen afhouden.
Wat heb je te verliezen???
Groetjes, Gertrude

Reply
Anoniem 4 september 2013 at 14:09

Ha Anja,

Ik doe mee! 1 exemplaar. Ga ervoor!
lfs, Agnes

Reply
Anoniem 1 september 2013 at 18:09

Ooohhh ha ha ‘anoniem’ is tanja

Reply
peter en michel 1 september 2013 at 13:11

Wij gaam voor 3 exemplaren graag gesigneerd. We willen daarvoor extra betalen. Ga nu maar aan de slag

Reply
peter en michel 1 september 2013 at 13:07

Wij gaan voor 3 exemplaren graag gesigneerd daar willen we extra voor betalen. Ga snel aan de slag.

Reply
Nel van Keeken 31 augustus 2013 at 15:01

We kennen elkaar niet. Zou normaal ook niet meedoen, maar omdat Marijke en Hans vertrouwen hebben in jou, doe ik mee. Ik stel voor dat je dat tientje krijgt via Marijke v. Aken. Dan komt dat helemaal goed. Gedichten over een moeder,(mis de mijne al bijna drie jaar) ik kan niet wachten. Kijk er naar uit. Dus,succes.

Reply
HansB 31 augustus 2013 at 10:51

Natuurlijk doen wij ook mee.
We kijken er naar uit! We kijken er naar uit??? Was het maar alvast Moederdag!

Reply
Irene 30 augustus 2013 at 21:05

Super!!

Reply
Christel en Eric 30 augustus 2013 at 20:02

Onze steun heb je …….. Cool

Reply
marijke 30 augustus 2013 at 19:00

Heel goed! Die eerste stap heb je nu toch gezet! Ik ben trots op je. En ik doe ook mee!

Reply
Hans vana Aken 30 augustus 2013 at 18:29

Schiet eens op met die bundel. Ik doe mee voor twee delen…….

Reply
@nj@ 30 augustus 2013 at 10:32

Nou, Anoniem, dan zal ik je mailen 🙂

Reply
Anoniem 30 augustus 2013 at 09:53

Ja, ik doe mee! An, aan de bak!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden