Creatief met koeien

Een aantal jaren geleden dacht ik: ik ga koeien sparen. Je had, hebt nog steeds, van die leuke koeien in allerlei kleuren en motieven. Ik heb er nu vier. Niet echt een verzameling maar al snel bedacht ik dat ik beter een goedkopere hobby kon bedenken. (Wat niet gelukt is trouwens). Het is dus bij deze vier gebleven. Ze staan in de boekenkast en ik schep er een heimelijk genoegen in de koeien elke keer een andere positie te geven. Geen mens die dat ziet natuurlijk, zelfs Vriendin niet. Ik maak stelletjes, creeër ruzie, ik zorg dat ze dezelfde kant opgaan of eentje juist niet. Ik maak een groepje van drie en een koe die alleen is. Kortom, mijn hele leven projecteer ik op de koeien.
Heb je niets beters te doen?
Ja waarschijnlijk wel.1 reactie

Joke 24 oktober 2012 at 12:30

Leuk, die koeien. Ik loop er ook iedere keer likkebaarden langs, in de winkel dan hè, maar ze zijn inderdaad erg duur!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden