CARGLASS: nog maar vier dagen

Ik ben in een lichte paniek. De actie duurt nog maar vier dagen bij CarGlass. Echt waar, was op de televisie. Als je nu je autoruit laat repareren krijg je die fantastische merk-ruitenwissers cadeau!!! Maar die actie is er alleen nog maar in november en waar vind ik de tijd vandaan om 1) glasschade op te lopen en 2) naar Carglass te gaan. Nu belooft Carglass dat ze ook bij je langskomen maar ik weet zeker dat dan die actie weer niet geldt en ik kan fluiten naar mijn ruitenwissers. Zal vast in de kleine letters staan.
Dus vandaag ga ik op zoek naar minuscule, kleine, venijnige steentjes en ga mijn eigen ruiten ingooien. Now of never.

Ik hoorde trouwens dat Medisch Centrum Haaglanden volgend jaar ook met een hele mooie actie komt: ‘Laat de gebroken arm van je kind hier repareren en krijg een tablet cadeau!

Verdorrie. Ik heb geen kinderen.

 

2 reacties

Irene 27 november 2014 at 13:04

lekker op dreef, Anja!

Reply
Stefan 27 november 2014 at 07:34

Ik heb er 2, je mag er wel 1 lenen

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden