Cadeaus des mots… maar dan anders

Ik heb jullie hulp nodig. Wat ik wil is een leuke naam, een passende naam voor mijn nieuwe site. Op die site bied ik mezelf aan als  tekstschrijver voor liedteksten (huwelijken, jubilea, feesten en partijen, herdenkingsdiensten), gedichten voor alle gelegenheden, leuke slogans, teksten voor internet, creatieve taalboodschappen. De titel moet zoveel mogelijk de lading dekken en ik kom er niet uit. Genoeg ingevingen maar net niet goed genoeg. Cadeaus des mots, bekt lekker maar ‘ frans’  lekker en ik wil natuurlijk ‘hollands’ lekker.

Wat er zoal naar boven kwam
woordcadeautjes.nl
watikjewilzeggen.nl
taalgebaren.nl
woordenblabla.nl
regeleenregel.nl
taalspeciaal.nl
woordgebaren.nl
tekstbureau Anja Verhaar.nl met payoff als ‘met weinig woorden’ of ‘cadeaus des mots’ of ‘zeg het maar gewoon’.

Wat vinden jullie?
Wat krijgt de winnaar? Een taalcadeautje, gedicht of liedtekst naar keuze. Jij bepaalt het onderwerp natuurlijk.

 

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden