Borstvoeding: issue of niet…

Hoeft het niet te zijn maar deze cover van Time is dat wel. Ik begrijp dat wel. Hoewel moeder en zoon, roept dit plaatje geen moederlijke gevoelens op. Stel je voor dat het niet zijn moeder was, wat vinden we er dan van? Kan het, mag het? En kan het nu het zijn eigen moeder blijkt te zijn?

Wat mij stoort is dat er duidelijk geposeerd wordt. Hoe vaak heeft het jongetje de tepel in zijn mond moeten doen?

Borstvoeding voor oudere kinderen.. ik ben er niet echt aan gewend. Het zou moeten kunnen maar als ik een vijfjarige te pas en te onpas moeders blouse omhoog zie duwen om in haar tepel te bijten… Ik weet het niet.

2 reacties

Marijke 17 mei 2012 at 22:58

Ik ben er een groot voorstander van dat iedereen moet doen waar hij of zij zich prettig bij voelt. Maar toch krijg ik bij deze foto een onprettig gevoel. Het komt op mij provocerend en shockerend over. Dit kan toch niet de bedoeling van borstvoeding zijn. Ik heb het zelf ook eens gezien op een markt in het buitenland, dat een kind van een jaar of vier de bloes van zijn moeder openknoopte enz. Het stuit mij “tegen de borst”.

Reply
spuit11 15 mei 2012 at 19:01

Ik zou mijn kind er niet voor lenen,
ook niet als ik de moeder op de foto zou zijn.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden