Boer zoekt vrouw: Mens erger je niet

Och, boer Theo. Is nog lang niet uitgepraat met haar, zegt ‘ie en legt bemoedigend zijn grote hand op haar schouder. En zij legt toch maar mooi haar hand even op de zijne. Ze spelen drie spelletjes Mens Erger Je niet wat Vriendin doet uitroepen: ‘Ach, schat, ik zie al helemaal hoe jij daar zou zitten met zo’n spelletje’.
Maar zal het wat worden? Ze gaan nu een weekendje weg omdat Yvonne Jaspers haar beloofd heeft dat dat wat anders is dan trouwen. Boer Theo blijft zo serieus en redelijk. En een redelijke man is een pracht cadeau maar wat, als er niets uit te pakken blijkt?

Boer Jan heeft gekozen en de vonken sloegen er vanaf. Ik heb nog nooit een man zo zien stralen toen hij uiteindelijk zijn keuze maakte. Weg was de grapjesmaker. Het leek alsof pas op het moment van de keuze het gevoel ook als een bom insloeg bij hem. Hij stotterde bijna en zij niet minder. Een stel om te blijven, denk ik zo. Fijn dat Yvonne aanbood de koeien te melken want volgens mij liggen ze nu nog in de bedstee.

Boer Tom verklaart onhandig zijn liefde aan de blonde kapster. En eindelijk, eindelijk, vallen ze elkaar in de armen. Verlegen ontwijken ze elkaars ogen en zij zeggen dingen als: ‘Ach, Tom toch’. En wat een hippe moeder! Met het korte rokje en het tengere lijf. Boer Tom houdt van zijn moeder en zegt ‘U’ tegen haar en dat vind ik nou pas schattig.

Boer Bertie gun ik Esther. Ik vind Esther niet leuk. Dus veel plezier samen in en op de trekker. En hoewel boer Geert al lang weet wie hij echt wil, mag hij dat nog niet zeggen voordat het keuzemoment daar is. Dus neemt hij de tijd die over is om nog steeds beide vrouwen in de blije billen te knijpen en op de mond te zoenen. Slimmerik.

1 reactie

Anneke (alias Lees E.) 3 maart 2015 at 11:45

Boer zoekt vrouw is allang Boer zoekt vrouw niet mee, dus al lang niet meer wat het geweest is. Het wordt tijd dat er een eind aan komt. Maar wel even kijken hoe het afloopt! Weer top over geschreven door Anja.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden