Boer zoekt vrouw LAST or LOST EPISODE?

Wie was er nog met wie, wie bleef alleen, wie verloor, wie won, wie won en verloor, wie doet nooit meer mee en hebben we gelijk gekregen met onze voorspellingen?

Laat ik beginnen bij en met boer Geert-Jan, de sympathieke, kinderlijke schuinsmarcheerder. Want had ik vorige week kritiek op Koude Karine, deze week begrepen we wel waarom zij zo koud was. Boer GJ had achter haar rug om al fijntjes gebeld met de vrouw die hij niet gekozen had. Jacqueline. Omdat, zei hij ‘ik wilde weten hoe het met haar was, of zij vrede had met de situatie’. We kunnen een potje psychologie openrukken maar ik doe gewoon zomaar een gooi. Het doet mij denken aan het jongetje dat zijn moeder wil blijven pleasen en niet alleen op moederdag. Beter één vogel achter de hand, dan allemaal gevlogen. Zoiets. Achteraf zegt de grote boer dat het niet slim was, deze zet. Maar ja. Hij is weer alleen.

Boer Jan is in love en zijn lovebird ook weer met hem. Ik ben blij. Wie wordt er niet blij van liefde? Niets meer aan doen zou ik zeggen. Boer Geert heeft inmiddels ook zijn bankmattie gevonden en Boerin Annemieke is nog steeds op zoek naar een workaholic. Iemand die weinig tijd heeft voor haar en zij dus ook niet voor hem maar dat hij dat begrijpt en dan ook niet op 120 kilometer afstand woont maar dichterbij, anders ben je nooit eens bij elkaar. Oké. Succes Annemieke. Bastiaan en Milou stralen van het scherm af. Ze zijn leuk samen.

De boeren achter de schermen

Vol verbazing zagen Vriendin en ik hoe boer Willem een mooie dame had gescoord. Boer Willem die me doet denken aan Postbode Siemen Sietsema uit Zaai. Elke keer denk ik dat eindelijk verteld wordt dat Willem een acteur is en zijn moeder gespeeld wordt door Tosca (Thea en Theo) Niterink. Maar ze zijn echt. En zijn ‘date’ ook. Op elk potje past een deksel en soms zijn de dekseltjes mooier dan het potje zelf en ook dat is eigenlijk heel mooi. Het zegt natuurlijk heel veel over mij dat ik stiekem van alles denk en vind en het niet hardop durf te zeggen. Maar vooruit ik waag het erop. Wat ziet zij in Willem dat ik niet zie? Ik roep op om een vervolg te maken op Boer zoekt Vrouw maar dan Vrouw zoekt Boer met Ongemak en dat we dan kennismaken met de vrouwen die vielen voor deze boeren. Ik verwacht boeiende televisie. De psychologie achter Boer zoekt vrouw. Of achter de bloggers over Boer zoekt vrouw.

Het is weer over. Voorbij. Boer Zoekt Vrouw Blog staat weer een jaartje ‘on hold’.

2 reacties

Neeltje 11 mei 2020 at 09:41

Geen volledig eind goed, al goed. Al waren er verassende ontwikkelingen. Ook boeren stellen hoge eisen aan de liefde en slaan spms flink de plank mis. ‘Postbode Siemen’ begon nog met de minste verwachtingen. De enige die hij had dat het meisje hem toch wel af zou wijzen. Misschien is dat een goed begin? Wie zal het zeggen. Zelfs Yvon keek soms hulpeloos. In ieder geval heb ik ontzettend genomen van jouw kijk op de boeren en hun zoektocht. Alleen daarom hoop ik dat er toch een nieuwe serie komt. En wie weet nemen ze jouw idee mee.

Reply
Neeltje 11 mei 2020 at 09:42

Zie twee voutjes, soms en genoten. 😆

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden