Boer zoekt vrouw en God zag dat het goed was

Och gossie, Geert koos voor Hetty. Ik wist het en voorspelde het ondanks alle theorieën over armen die zwaaiden in gele mouwen. Geert stortte zich in de armen van Hetty en Ada zag het en was blij voor het stel. Wel een beetje sneu voor Ada. Na het zien van de riante woning van Hetty werd Geert zichtbaar kleiner. Hij verdween zowat in alle luxe die hem overspoelde. Hopelijk komt het goed met deze twee.
Boer Tom is gewoon verliefd en straalt aan alle kanten. Dat komt zeker goed. Met Jan weet ik het nog zo net niet. Hij werd ineens meer een jongetje dat kennismaakte met de grote, boze wereld. In het huis van zijn liefje hingen nog heel veel foto’s van haar overleden vriend. Ook niet een lekkere binnenkomer. Dat en vier katten die volgens hem op het land horen… Ik weet het niet.
Bertie koos natuurlijk voor Esther en het leek alsof beiden na het keuzemoment ontdooiden. Volgende week gaan we zowaar een heuse mondkus zien, dus dat wordt een vlammend uitje. Voor Bertie-begrippen dan. Hoe Bertie het huis van Esthers ouders binnenwandelde met zonder bloemen voor Esther. Neen, dan die attente Theo. Bloemen en kaas voor de moeder en dochter van zijn mooie bijna-vriendin. Nancy weet het nog niet maar haar moeder en dochter zien en horen hoe ze als een pubermeisje lacht en giechelt. Nancy is een mooie vrouw met smaak. Ik hoop dat ze snel met Theo gaat winkelen en hem een mannengarderobe aanmeet.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden