Boer Tom en zijn drie kuikens

Boer zoekt vrouw, gisteravond, de saaiste aflevering ooit. Er gebeurde NIETS. Niet bij Tom, niet bij Bertie, niet bij Geert en de andere twee, nog onzichtbaardere boeren.

Boer Tom had verwacht dat zijn blonde meiskes een overall hadden meegenomen van thuis maar die vlieger ging niet op. Ze wilden er wel leuk uit blijven zien natuurlijk. Met veel gegiechel liepen ze achter boer Tom aan om daarna weer met z’n drieën iets op te halen uit de tractor. Boer Tom is teleurgesteld. Ik weet zeker dat als een van de meiden zich in een oranje overall had gestoken, zij de nieuwe Miss Tom zou worden. Maar neuh, hihihi, vies werk hoor, die boerderij.

Boer Bertie heeft het ook niet makkelijk. De stilte aan tafel laat zich moeilijker snijden dan de stamppot waaraan alle vrouwen hebben meegewerkt. Boer Bertie pleurt de pan op tafel en ze eten gezellig. Stille Willy wil met Bertie praten. Ze zegt: ‘ik voel geen klik’.
Boer Bertie zegt: ‘ja moeilijk, moelijk. Dus uh datte dus

Dus uh datte dus

Het is de langste zin die ze in jaren heeft uitgesproken. Gelukkig mogen haar vrouwen nog een nachtje extra blijven hangen om dat Bertie geen keuze kan maken.

Bij boer Theo is het allemaal lief en zoet. Het eitje is goed gekookt en er wordt geflirt. Zegt Theo.

Boer Geert zoent nog steeds iedereen op de bek, niet 1 keer maar het liefste 5 keer. Toch is geile Geert nog wel te redden. Zie hem bezig tussen zijn boerenkolen. Boer Geert verliest zichzelf in verrukking voor het groene goed. Hij stijgt boven zichzelf uit en wordt ineens weer de leuke boer die hij waarschijnlijk ook is.
Het liefste wil hij met de vrouwen een deal maken, dat als het met de één niets wordt, hij de anderen dan nog kan bellen.

Ik kan niet wachten tot volgende week.

 

1 reactie

Lees Eend (ps. A.H.) 2 februari 2015 at 20:11

Ik ook niet, Anja! Wat een type die Bertie. Snap niet dat zo iemand meedoet terwijl er geen zinnig woord uitkomt… Die vrouw met die mooie donkerbruine ogen zou wel gek zijn als ze aan zo iemand begint. Maar ach, wie weet, soms zie je de vreemdste combinaties toch slagen.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden