Boer Bertie

Boer Bertie van Boer zoekt Vrouw is een lesbische boerin en omdat ik zelf ook een ‘boerbertie‘ ben, vind ik haar het interessants om te volgen. Boer Bertie wil een vrouw maar zoals zij haar koeien koopt, zo koop je geen vrouwen, weet ze inmiddels. Als ze niet werkt banjert ze met haar handen in de zakken van een super skinny spijkerbroek door het leven. Er waren veel vrouwen die reageerden op Boer Bertie en dat begrijp ik wel. Zij heeft mooie ogen en een mooie lach. Boer Bertie koos vijf vrouwen uit en gisteravond zagen we hoe ze gezellig een dagje gingen stappen.

Een van de vrouwen vertelde Boer Bertie dat ze inmiddels een andere vrouw had leren kennen en dat ze dat misschien eerder had moeten zeggen maar…. Boer Bertie haalt haar schouders op. Zo is het leven.
De overgebleven vrouwen zijn zeer verschillend. Je hebt de klessebes, kordate, met kort geknipt zwart haar, zij maakt werk van de boer en legt af en toe volkomen onbewust? en volkomen natuurlijk? haar hand op de arm van Boer Bertie. Boer Bertie kijkt er naar en denkt: ‘Mijn God, ze wil me echt.’
Een ander, we noemen haar Bebob, is speciaal voor Bertie uit de kast gekomen en vertelt haar dat. Dat het niet zomaar is dat zij haar heeft gekozen maar dat het zo heeft moeten zijn. Tussen de regels door lees je dat Bertie haar niet moet afwijzen omdat ze dan regelrecht de kast weer in gaat en zij de sleutel zal omsmelten in een doodskist.
En dan hebben we stille Willy, de meest lesbische van het stel, tenminste, volgens alle stereotypen die je maar kan bedenken. Stille Willy is stoer en verlegen, lief en stoer, ondoorgrondelijk en stoer.

Tijdens het eten vertelt de ‘kordate’ dat ze nog maar net uit de kast is. Ze heeft één vriendinnetje gehad. Boer Bertie verslikt zich bijna en je hoort haar denken: ‘Mijn God, ze heeft nog maar één koe gemolken!!’

Deze drie vrouwen gaan logeren bij Boer Bertie. Op de een of andere manier krijg ik haar maar niet op mijn netvlies in een sensuele omhelzing. Vooral omdat het vraagt dat Boer Bertie de handen uit de zakken haalt.
Dat zou een godswonder zijn. Wie dat voor elkaar krijgt heeft gewonnen.

 

1 reactie

Anneke Haasnoot (ps. is Lees Eend) 19 januari 2015 at 13:53

Geweldig weergegeven, Anja. Toverde een lach op mijn gezicht!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden