Blond met wifi

ik raak zo gewend aan alles wat we hebben op internet gebied, dat ik er op ga rekenen en vergeet hoe het ook weer werkt. Zaterdag stopte ineens ons modem er mee en vandaag komt een Ziggo monteur om het weer te maken. Gisteravond settelen Vriendin en ik voor de tv, want een perfecte avond om via Netflix een nieuwe serie te starten. (Dit in afwachting van de twee resterende seizoenen van Sons of anarchy: wat een waanzinnig serie is dat.) dus we zitten met sigaartje en espresso klaar: nada, geen Netflix, alleen mijn Apple tv. O ja, dat werkt ook draadloos natuurlijk.

Vandaag zeg ik thuis te werken in de ochtend, allemaal door dat stukke modem en de monteur die gaat komen. Zit ik in mijn pyamaatje klaar, gekamde haartjes, gepoetste tanden, kan ik helemaal niet inloggen natuurlijk …. Want geen draadloos internet en nog steeds een kapot modem.

Dus blond en nog steeds geen wifi.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden