Blij en trots en dankbaar

In 2010 begon ik met dit blog. Schrijven moest ik. Nog steeds is schrijven bijna een levensbehoefte. Gedichten, liedjes en verhaaltjes. Ik begon ooit met tien lezers per dag. Per jaar kwamen er meer bij, zodat 40 ineens heel normaal werd. De laatste maanden is een getal van 150 bijna gewoon te noemen maar dat is het niet. Dat zijn 1500 unieke bezoekers per maand, mensen die ik niet allemaal ken. Zoveel vrienden heb ik niet en zou ik ook niet willen hebben. Maar lezers wel. Graag, hoe meer, hoe liever.

Dus iedereen die mij leest, elke dag, elke week of per inhaalsessie elke maand: heel veel dank. Het geeft mijn schrijven zin, het maakt mij creatief, het maakt dat ik elke dag opnieuw meer oplet, meer wil zien en horen van wat anders aan me voorbij zou gaan.
Dank jullie wel ook voor het delen als jullie een bericht echt de moeite waard vinden. Dat helpt enorm bij het bekendmaken van mijn blog.

En dank aan boer Bertie. Zij helpt ook.

 

1 reactie

Irene 18 februari 2015 at 09:40

Geweldig, Anja! Je hoeft me niet te bedanken, ik lees je graag.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden