BEVERkleding

Wij kijken van de week naar een herhaling van de theater show van Lenette van Dongen. Ik vind haar nooit heel erg leuk maar wel grappig en een stoer wijf met mooie levenslessen. Deze show was leuk, zat goed in elkaar. Ze beklimt in haar show bergen om af te dalen naar de diepte van haar ziel. Ze heeft geshopt bij Beversport en verkleedt zich op het podium. Ze trekt zo’n kaki afritsbroek aan en roemt het sexy model en het lekkere kontje wat je er in hebt.
Vriendin en ik kijken elkaar aan (wij hebben ook zo’n broek) en zwijgen. Hoeveel grappen kan je verdragen op een avond? Lenette pakt haar rugzak op en wandelt wat heen en weer. Dan gaat ze weer zitten om zich verder te verkleden. Vriendin heeft het nog niet door maar van Dongen trekt een blouse aan die wij ook hebben… graag hebben…
Ik zeg het tegen Vriendin en we schieten allebei in de lach. Okee, okee, niet sexy, niet vrouwelijk, niet modain maar wel makkelijk, af te ritsen en een meegroeibroek voor in de moeilijke dagen. We gaan er niet mee naar het werk, dragen het niet in het weekend. Alleen in een vakantie waarin we pretenderen sportief bezig te zijn.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden